Kako bi izgledala nova Giulietta kada bi nastala na bazi Giulie?

Izvor: Autorepublika.rs, 13.Avg.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako bi izgledala nova Giulietta kada bi nastala na bazi Giulie?

Alfa Romeo nije zvanično pominjao ništa na temu predstavljanja nove Giuliette ili njenog naslednika. Ipak Theophilus Chin je prepustio mašti na volju i napravio render mogućeg izgleda sledeće generacije Alfinog kompakta u scenariju da on bude baziran na osnovi nove Giulie. Moramo da priznamo da nam se u ovom izdanju Giulietta više dopada i da je atraktivnija od sadašnjeg modela. Theophilus Chin je upotrebio linije 147-ice, Giuliette, ali prvenstveno Giulie da bi dobio veoma atraktivni kompakt.

Iako, bi ovakva Giulietta izgledala sjajno, moramo priznati da ipak ne bismo voleli da Alfa Romeo postane jedan od onih proizvođača kod koga modeli iz svih klasa izgledaju isto. Ipak, neke ideje bi slobodno mogli da uzmu u obzir.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.