Amerikanci se opraštaju od dva moćna Alfe Romeo modela

Izvor: AutoBlog, 17.Feb.2024, 02:14

Amerikanci se opraštaju od dva moćna Alfe Romeo modela

Autoindustrija se menja, a to uključuje i promenu proizvodne politike. Sportski automobilski entuzijasti u Americi uskoro će poslednji put mahnuti modelima Alfa Romea, Giuliji Quadrifoglio i Stelviju Quadrifoglio. Tako je najavio Larry Dominique, viši potpredsednik Alfa Romea i Fiata za Severnu Ameriku. Dakle, proizvodnja ova dva modela za Amerikance prestaje u junu ove godine. To međutim nije kraj deteline s četiri lista na Alfinim automobilima, ali ubuduće će ona odlikovati električne sportske modele, navodi Revija HAK. Iako se bliži kraj aktuelnim modelima Quadrifoglio u Severnoj Americi, portparol Alfa Romea za Veliku Britaniju je potvrdio da će Giulia i Stelvio Quadrifoglio na drugim tržištima nastaviti da se prodaju...
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Amerikanci se opraštaju od dva moćna Alfa Romeo modela

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2024

​Autoindustrija se mijenja, a to uključuje i promjenu proizvodne politike. Sportski automobilski entuzijasti u Americi uskoro će posljednji put mahnuti modelima Alfa Romea, Giuliji Quadrifoglio i Stelviju Quadrifoglio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.