Vauxhall čarape za sneg

Izvor: B92, 06.Dec.2010, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vauxhall čarape za sneg

Da bi olakšali vožnju u zimskim uslovima, autokompanije nude raznovrsne detalje. Iz Vauxhalla stižu zimske čarape za pogonske točkove.



Set navlaka za gume služi da bi se poboljšalo prijanjanje, i generalno vožnja, kada sneg zaveje puteve. Sophie Thomas, menadžerka za propratnu opremu ove kompanije, kaže da su mnogi vozači prošle godine bili zatečeni izuzetno niskim temperaturama, pa bi sada trebalo da pripreme svoj automobil nekim ovakvim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << detaljima.

"Čarape za sneg su savršeno rešenje za ledene zime, jer se lako montiraju i nisu kabaste za skladištenje", dodala je Thomasova.

Takođe je dodala da, ukoliko se koriste po uputstvu, ove čarape mogu trajati godinama i da je lakše koristiti njih nego lance. Po njenim rečima, lako se stavljaju na pogonske točkove, a tekstura im je takva da se "lepe" za suvi sneg i led.

Oni koji bi želeli da svom četvorotočkašu kupe ove zimske čarape, moraće da budu spremni da plate 49,95 funti. Da ne bi bilo zabune, "čarape za sneg" pristaju gumama svih modela, dakle nisu predodređene samo za Vauxhallova vozila.

M. A.

Dobra zimska guma traje šest sezona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.