Razlog je toliko simpatičan da ne možete da mu se ne nasmejete: Zašto je jedan Japanac probušio 1.000 guma

Izvor: S media, 22.Apr.2013, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razlog je toliko simpatičan da ne možete da mu se ne nasmejete: Zašto je jedan Japanac probušio 1.000 guma

Japanac je osmislio krajnje bizaran način za upoznavanja žena.

Ovaj 25-godišnjak optužen je da je bušio gume na parkiranim automobilima koje su vozile žene kako bi dobio priliku da sa njima započne razgovor. Na pitanje suda je li to istina, Harada je priznao: "Da, istina je. Učinio sam to."

U uvodnoj reči tužioca, Harada je od marta 2011. do decembra 2012. godine koristio odvijač >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ili drugi oštar predmet kako bi izbušio gume. Svi automobili bili su parkirani ispred supermarketa.

Kad bi se žena vratila iz supermarketa, Harada bi joj prišao rečima: "Izgleda da je probušena. Dopustite mi da vam to sredim." Dok je menjao gumu, započinjao bi razgovor sa ženom i razmenio telefonski broj.

Harada je uhvaćen nakon što je jedna od žena kojoj je pomogao da zameni gumu ispričala tu priču svojoj prijateljici kojoj se dogodila ista stvar. Biće da Harada baš nije imao sreće...

* Svaki vozač morao bi da zna: Šta znače crni, plavi, beli i sivi dim iz auspuha?

Izvor: Netmobil, S media foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.