Protest protiv demonstranata u Kijevu

Izvor: RTS, 08.Feb.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest protiv demonstranata u Kijevu

Skup od 2.000 protivnika demonstracija u Kijevu. Blokiran saobraćaj na glavnoj kijevskoj ulici i postavljene automobilske gume na kolovoz.

Hiljade Ukrajinaca, gnevnih zbog višemesečnih antivladinih protesta u Kijevu, skupili su se kod jedne od snežnih barikada koje su podigli demonstranti, došavši sa njima u sukob.

Učesnici antivladinih protesta su unutar ograđenog prostora napravili veliki kamp >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa šatorima.

Oni koji se protive blokadi, njih 2.000, došli su u podne na barikadu. Blokirali su saobraćaj na glavnoj kijevskoj ulici i postavili automobilske gume na kolovoz.

Prema rečima onih koji postavljaju gume, cilj je da se pokaže mirno protivljenje protestima koji su gurnuli zemlju u političku krizu. 

Učesnici ovog skupa smatraju da je policija učinila malo toga protiv demonstranata, koji su zauzeli i gradsku većnicu. 

Demonstranti sa antivladine strane stojali su na vrhu snežne barikade visoke tri metra kod zgrade Gradske vlade.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ukrajinci protestuju jer im je dosta protesta

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014

Hiljade Ukrajinaca, gnevnih zbog višemesečnih antivladinih protesta u Kijevu, skupili su se kod jedne od snežnih barikada koje su podigli demonstranti, došavši sa njima u sukob. ..Janukovičeve pristalice traže da im se demonstranti sklone sa ulica  ..Učesnici antivladinih protesta su unutar...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.