Izvor: Blic, 22.Apr.2011, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastradao radnik pumpe

NIŠ - D.B. (39) iz Svrljiga, radnik benzinske pumpe „Axel“ na malčanskom putu, poginuo je juče popodne kada je, kako se pretpostavlja, prilikom varenja felne kamionskog točka na kojoj se nalazila guma došlo do eksplozije gume, saznaje „Blic“.

Od siline eksplozije masivna felna je udarila radnika u glavu i ubila ga, dok je teške povrede zadobio i vlasnik pumpe koji se nalazio u blizini i koji je prebačen u nišku bolnicu.

Uviđaj na licu mesta su izvršili istražni organi Osnovnog suda i tužlaštva u Nišu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastradao radnik pumpe

Izvor: CrnaHronika.rs, 22.Apr.2011

D.B. (39) iz Svrljiga, radnik benzinske pumpe „Axel“ na malčanskom putu, poginuo je juče popodne kada je, kako se pretpostavlja, prilikom varenja felne kamionskog točka na kojoj se nalazila guma došlo do eksplozije gume, saznaje „Blic“.Od siline eksplozije masivna felna je udarila radnika...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Felna ubila radnika

Izvor: Press, 22.Apr.2011

Nesreća - D. B. (29) iz Svrljiga, radnik privatne firme „Aksel", poginuo dok je zavarivao felne na kamionu! Njegov gazda teško povređen

Nastavak na Press...

Felna ubila radnika benzinske pumpe

Izvor: medio.rs, 23.Apr.2011, 02:17

Radnik benzinske pumpe „Aksel na malčanskom putu D. B. (39) iz Svrljiga poginuo je prekjuče po podne, kada je, kako se pretpostavlja, prilikom varenja felne kamionskog točka na kojoj se nalazila guma došlo do eksplozije i izletanja felne usled velikog pritiska vazduha, saznaje „Blic.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.