Lančani sudar u Nemačkoj

Izvor: B92, 16.Okt.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar u Nemačkoj

U četvrtak ujutru se u Nemačkoj dogodio težak lančani sudar u kojem je učestvovalo nekoliko automobila i jedan teretni kamion.

Kamion kojim je upravljao češki državljanin navodno je zbog pucanja gume probio zaštitnu barijeru, prešao u suprotnu traku auto-puta i prevrnuo se.

Direktan sudar nisu uspela da izbegnu dvojica vozača, a potom je naletelo i još nekoliko automobila, ali srećom, svi su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz nesreće izašli samo sa lakšim povredama.

Saobraćaj na autoputu A3, koji povezuje nemačke granice sa Holandijom i Austrijom je potpuno blokiran, pošto je neophodan kran kako bi se prikolica prevrnutog kamiona uklonila sa kolovoza.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.