Drogirana žena izazvala požare na 450 hektara zemljišta

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2016, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogirana žena izazvala požare na 450 hektara zemljišta

Amerikanka Rene Hogan vozila je automobil pod uticajem narkotika i na čeličnoj felni bez prednje gume što je izazvalo nekoliko požara koji su uništili najmanje 450 hektara zemljišta na severu savezne države Kalifornija.

Saobraćajna policija Kalifornije saopštila je da je Hoganova vozila na felni prednje desne gume što je izazvalo požare u oblasti Kalaveras na stotinjak kilometara od Sakramenta. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

U požaru nije uništena nijedna zgrada, ali je više ljudi juče evakuisano iz svojih kuća.

Hoganova je uhapšena pod sumnjom da je vozila pod uticajem opijata, a Državno šumsko gazdinstvo saopštilo je da su protiv nje podneze dodatne optužbe povezane sa požarima.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.