Brutalno pretukli profesorku!

Izvor: Press, 21.Dec.2010, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalno pretukli profesorku!

Dva mladića sačekala profesorku geografije XII beogradske gimnazije na mračnom parkingu škole, izbušili joj gume na automobilu, a potom ju je jedan od njih brutalno pretukao. U pomoć joj je pritekao domar, kog je jedan od napadača oborio na zemlju i pobegao
Profesorku geografije XII beogradske gimnazije Vilmu Grebenarević sinoć oko 19.30 sačekala su dva mladića na neosvetljenom delu parkinga škole, izbušili joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gume, a potom ju je jedan od njih brutalno pretukao. Vilmi je u pomoć pritekao domar škole Rodoljub Simić, kog je napadač prvo oborio na zemlju, a zatim pobegao.
Kako saznajemo, dva mladića, koji su najverovatnije učenici pedesetjednogodišnje profesorke, prvo su izbušili gume na njenom "jugu", a potom su je sačekali na parkingu škole dok se ne završe časovi u popodnevnoj smeni.
Šutirao ju je sklupčanu na zemlji
Kako je parking nešto slabije osvetljen, oni su se neko vreme sakrivali u mraku i čekali da se učenici i profesori raziđu. Kada je Vilma došla do automobila, videla je da joj je izbušena guma i tada joj je jedan od mladića prišao s leđa i počeo da je udara.
Njegov saučesnik je stajao nedaleko od njih i čuvao je stražu, dok ju je ovaj besomučno tukao. Pesnicama je udarao nesrećnu ženu, a od siline udaraca profesorka je pala na zemlju. Izbezumljenom napadaču ni to nije bilo dovoljno, pa je nastavio da je šutira dok je bila na zemlji.
U trenutku kada je pala, Vilma se sklupčala i, kako nikako nije uspevala da se odbrani i pobegne od nasilnika, počela je da zapomaže i zove u pomoć.
Domar škole Rodoljub Simić bio je u radionici kada je čuo zapomaganje i vrisku sa parkinga.
Kako nam je ispričao, prvo je pomislio da se deca jure, ali kako se zapomaganje sve jače čulo, izašao je da vidi šta se dešava.
Napao i domara
- Video sam profesorku Grebenarević kako leži na zemlji sklupčana i pored nje momka kako je udara i šutira. Nešto dalje, u mraku, stajao je drugi mladić koji je čuvao stražu. Pokušavala je da se odbrani, ali nikako nije uspevala. Viknuo sam i potrčao ka mladićima - priča ogorčeni Simić, i dodaje da je mladić koji je čuvao stražu pobegao kada ga je video.

- Kada sam stigao do njih, nasilnik se zaleteo na mene i oborio me. Nije stigao ponovo da pokuša da me udari, već je odmah pobegao preko parkinga - priča Simić.
Domar nije povređen u ovom napadu i odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.