Dogodine skuplja i registracija?

Izvor: B92, 25.Okt.2010, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogodine skuplja i registracija?

Obavezno auto-osiguranje moglo bi da poskupi od 2011. godine. Cene najniže u regionu, a troškovi povećani, kažu u osiguravajućim kompanijama.



Direktor "Unika osiguranja" u Srbiji, Zoran Višnjić, ocenio je da bi obavezno auto-osiguranje moglo da poskupi od 2011. godine.

On je kazao da je cena osiguranja vozila u Srbiji najniža u regionu i da iznosi, u proseku, 90 evra, dok je u Makedoniji 120 evra, u Crnoj Gori 140, a u Hrvatskoj 180 evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Višnjić je naveo da je novi Zakon o saobraćaju doprineo smanjenju broja udesa u Srbiji, ali da su oštećenja na automobilima veoma česta u sudarima, što povećava troškove osiguravajućih kompanija, zbog čega bi trebalo povećati cene auto-osiguranja.

Kako je naveo Višnjić, "Unika osiguranje" je u prethodne dve godine, prema podacima Narodne banke Srbije, bilo najažurnije u isplati štete po polisama osiguranja vozila, a isti rezultat ima i tokom devet meseci 2010. godine.

Izvor - NovostiOnline

Kazneni poeni na jednom mestu

Nove tablice od 2011, cena 40 evra

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sledeće godine poskupljuje obavezno auto-osiguranje?

Izvor: AutoBlog, 25.Okt.2010

Obavezno auto-osiguranje moglo bi da poskupi od 2011. godine. Cene najniže u regionu, a troškovi povećani, kažu u osiguravajućim kompanijama.Direktor "Unika osiguranja" u Srbiji, Zoran Višnjić, ocenio je da bi obavezno auto-osiguranje moglo da poskupi od 2011. godine.  On je kazao da je...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.