Na ruskim putevima se vozi nešto što niste videli!

Izvor: B92, 21.Sep.2013, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ruskim putevima se vozi nešto što niste videli!

U ovonedeljoj epizodi nesvakidašnjih situacija sa ruskih puteva ispituju se krajnje performase ratarskih mašina na javnim saobraćajnicama.

Video snimak je privukao veliku pažnju internet zajednice jer prikazuje vozilo koje izgleda ili kao da je deo voznog parka ruskog svemirskog programa za istraživanje drugih planeta ili da je na putu ka lokaciji za snimanje naučnofantastičnog filma.

Iako je najverovatnije reč o teškoj ratarskoj mašineriji, tablica na zadnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << delu sa ogranićenjem brzine kretanja na 20km/h bila je dovoljna provokacija da "majstor potera koliko može da ide".

Ovaj eksperimet podrazumevao je i preticanje drugih vozila, ail visoka konstrukcija gotovo da eliminiše mogućnost direktnog sudara, jer vozila koja dolaze iz suprotnog smera mogu da se provuku ispod mašine, a to za spretne ruske vozače nije preveliki izazov.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na ruskim putevima se vozi Nešto!?

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2013

U ovonedjeljoj epizodi nesvakidašnjih situacija sa ruskih puteva ispituju se krajnje performase ratarskih mašina na javnim saobraćajnicama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.