Nećete verovati svojim očima: Pogledajte neverovatnu akrobaciju legendarnog Van Dama (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 14.Nov.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati svojim očima: Pogledajte neverovatnu akrobaciju legendarnog Van Dama (VIDEO)

Iako samostalno već dugo nije imao pravi filmski hit, belgijski razbijač Žan Klod Van-Dam još uvek uživa status kultnog glumca zahvaljujući akcionim filmovima iz osamdesetih i devedesetih.

Volvo je angažovao 53-godišnju zvezdu u reklami za svoje FM kamione, a rezultat je video snimak koji je momentalno postao hit i proširio se društvenim mrežama.Van Dam je u reklami izveo svoju prepoznatljivu špagu, ali ovog puta između dva kamiona čime je Volvo pokazao preciznost dinamičkog upravljanja svojih kamiona.Izvor: index

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad se Žan-Klod Van Dam nađe u reklami za Volvo

Izvor: Autoportal.rs, 15.Nov.2013, 07:22

Kako bi pokazala koliko je stabilan njen novi sistem dinamičkog upravljanja, švedska kompanija Volvo je izvela akrobaciju, u kojoj joj je pomoglo jedno vrlo poznato lice.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.