“KRAJSLEROM” SLETEO S AUTO-PUTA, ZAKUCAO SE U DRVO I ISPAO IZ VOZILA Jezivi prizori na mestu tragedije kod Feketića (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 18.Jul.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“KRAJSLEROM” SLETEO S AUTO-PUTA, ZAKUCAO SE U DRVO I ISPAO IZ VOZILA Jezivi prizori na mestu tragedije kod Feketića (FOTO)

Foto: RAS Srbija Jovan B. (57) poginuo je jutros oko pet časova u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto – putu Horgoš – Novi Sad – Beograd, ispred skretanja za mesto Feketić. Nastradali čovek je automobilom marke “krajsler” sleteo sa puta kod parkinga ispred mlina, najverovatnije da je ispao iz vozila i preminuo na licu mesta. Na vozilu koje je gotovo neprepoznatljivo od siline udara su strane registarske oznake, a kako “Blic” saznaje Jovan B. je iz Kovina. Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << RAS Srbija Jovan B. verovatno nije bio vezan Po telo nastradalog vozača došli su iz subotičkog JKP “Pogrebno” i ono je prevezeno u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Ekipa Hitne pomoći telo je pronašla pored vozila i mogli su samo da konstatuju smrt. Nastradali vozač je išao u pravcu Novog Sada i udario je više puta u zaštitnu ogradu na auto-putu i drvo koje se nalazi na stajalištu kod Feketića. Najverovatnije da Jovan B. nije bio vezan sigurnosnim pojasom. U vozilu su pronađeni lekovi i insulin što navodi i na mogućnost da mu je pozlilo tokom vožnje. Uviđaj su obavili policija i Osnovno javno tužilaštvo iz Subotice, a tačan uzrok smrti utvrdiće stručnjaci novosadskog Instituta za sudsku medicinu. More
The post “KRAJSLEROM” SLETEO S AUTO-PUTA, ZAKUCAO SE U DRVO I ISPAO IZ VOZILA Jezivi prizori na mestu tragedije kod Feketića (FOTO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Chrysler

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.