Ništa od Lorencovog povratka

Izvor: AutoBlog, 20.Okt.2020, 20:26

Ništa od Lorencovog povratka

Yamaha je potvrdila da Valentino Rosi neće imati zamenu na predstojećoj trci za veliku nagradu Teruela, koja će se voziti narednog vikenda. Time je stavljena tačka na spekulacije da bi Lorenco mogao da se vrati na stazu. Rosi je prošle sedmice bio pozitivan na virus korona, zbog čega je propustio trku u Aragonu. Italijanske regulative su jasne: svako ko je pozitivan na virus mora da provede 10 dana u karantinu, počevši od dana kada je stigao pozitican PCR rezultat. Kako je do druge takmičarskog vikenda u Aragonu ostalo pet dana, Rosi neće biti spreman za povratak na stazu do novembarskog gran prija Evrope u Valensiji. Rosijevo odsustvo je pokrenulo glasine...
Pogledaj vesti o: Yamaha

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

BRZINSKI OPORAVAK, PA NA STAZU: Strol imao korona virus ali je spreman za trku u Portugalu

Izvor: Kurir, 21.Okt.2020, 12:07

Vozač Rejsing Pointa Lens Strol rekao je da je bio pozitivan na korona virus posle trke Formule 1 za Veliku nagradu Ajfela u Nemačkoj, ali da se sada oseća dobro i da je potpuno spreman za predstojeću trku u Portugalu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.