CFMOTO napada sport touring kategoriju

Izvor: AutoBlog, 22.Maj.2023, 07:30

CFMOTO napada sport touring kategoriju

Nedavno smo pisali vest da CFMOTO radi na novom rednom trocilindičnom agregatu. Kako otkrivaju međunarodni špijunski kanali, oblik motocikla koji će nositi ovaj novi motor je već dizajniran. Po njihovom informacijama ovo su rendri tog novog modela. Po renderima se može zaključiti da će to biti sport touring motocikl visoke klase poput MV Agusta Turismo Veloce, Yamaha Tracer 900, Kawasaki Versys 1000 i slično. Zapravo, dizajn ovog novog CFMOTO modela pre svega veoma podseća na Turismo Veloce. Podsetimo se da KTM distribuira CFMOTO u nekoliko evropskih zemalja među kojima je i Španija, kao i da je austrijska...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

CFMOTO napada sport touring kategoriju

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2023

Kako otkrivaju međunarodni "auto-špijunski" kanali, oblik motocikla koji će nositi ovaj novi motor od CFMOTO firme je već dizajniran, a dodaje se da će oni krenuti u napad na sport touring kategoriju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.