Vranje: Zapaljen džip

Izvor: B92, 10.Jul.2012, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Zapaljen džip

Vranje -- Nepoznati izvršioci polili su zapaljivom tečnošću i zapalili jutros oko 3:40 u Vranju putnički automobil marke "porše kajen tiptronik" koji je potpuno izgoreo.

"Džip registarskih oznaka VR-033-DT je u potpunosti izgoreo, a tokom uviđaja koji je u toku imaćemo više informacija", rekao je portparol Policijske uprave Dragan Stamenković.

Policija je saopštila da je zapaljeno vozilo vlasništvo preduzeća " >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Porše lizing SCG" iz Beograda, a da je njegov korisnik preduzeće "Progresiv" DOO iz Vranja.

Kako agencija Beta nezvanično saznaje, automobil je koristio direktor preduzeća "Progresiv", koje je u Vranju zastupnik Vinarije "Tikveš", makedonski državljanin Trifun Dokovski.

Uviđajem je utvrđeno da je nepoznati izvršilac, ili više njih, zapaljivom tečnošću polio i zapalio prednji deo vozila i sva četiri pneumatika, a požar je zahvatio i ostale delove vozila.

Požar, u kome nije bilo povređenih, lokalizovali su pripadnici Vatrogasne jedinice u Vranju.

Povodom ovog slučaju oglasili su se iz vinarije "Tikveš". Naime, oni navode da kompanija nema svoj ogranak u Vranju kao i to da se navedena osoba ne nalazi među njihovim zaposlenima.

U proteklih godinu dana bilo je nekoliko paljenja automobila u Vranju koji su svi u trenutku kada su zapaljeni bili parkirani na ulici ispred zgrada ili kuća njihovih vlasnika.

Između ostalih, automobili su u kratkom vremenskom razmaku zapaljeni i novom gradonačelniku Vranja Zoranu Antiću i njegovom ocu, a počinioci do sada nisu nađeni.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgoreo džip u Vranju

Izvor: Kurir, 10.Jul.2012

VRANJE - Ispred stambene zgrade u Ulici Filipa Višnjića 13. u Vranju jutros oko 04.00 časa zapaljen je džip "porše kajen", potvrđeno je u vranjskoj Policijskoj upravi..."Džip registarskih oznaka VR-033-DT je u potpunosti izgoreo, a tokom uviđaja koji je u toku imaćemo više informacija", rekao...

Nastavak na Kurir...

Vranje: Izgoreo džip direktora „Vinarije Tikveš“

Izvor: S media, 10.Jul.2012

Ispred zgrade broj 13 u ulici Filipa Višnjića u Vranju jutros je izgoreo džip marke „porše siena“, potvrđeno je agenciji Tanjug u vranjskoj Policijskoj upravi..."Džip registarskih oznaka VR-033-DT je u potpunosti izgoreo, a tokom uviđaja koji je u toku imaćemo više informacija", rekao je...

Nastavak na S media...

Izgoreo džip u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jul.2012

Jutros oko 4h u Ulici Filipa Višnjića u centru grada izgoreo je džip Porše Kajen.

Nastavak na JužneVesti.com...

Vranje: Zapaljen džip u centru grada

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2012

Stanari iz zgrade kažu da je džip bio vlasništvo makedonskog državljanina T.D., koji je u Vranju bio rukovodilac vinarije "Tikveš“. Za sada nema zvanične potvrde, ali se pretpostavlja da je reč o podmetnutom požaru

Nastavak na Telegraf.rs...

Vranje: Izgoreo džip

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2012

Ispred zgrade u Ulici Filipa Višnjića 13, jutros oko 04.00 časa zapaljen je džip "porše kajen", navodno vlasništvo makedonskog državljanina T.D. koji je u Vranju bio rukovodilac vinarije "Tikveš"

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.