Volvo u Velikoj Britaniji ukida limuzine i karavane

Izvor: AutoBlog, 07.Avg.2023, 01:36

Volvo u Velikoj Britaniji ukida limuzine i karavane

Volvo će od sada u Velikoj Britaniji isključivo prodavati SUV vozila, pošto je na tom tržištu ukinuo sve svoje limuzine i karavane. To se odnosi na modele Volvo S60 sedan, kao i Volvo V60 i Volvo V90 karavan. Oni se trenutno još uvek mogu naručiti, ali samo unapred konfigurisani sa zaliha dilera. Najveća Volvoova limuzina, S90, uklonjena je iz prodaje sa britanskog tržišta ranije ovog leta kao deo šire „konsolidacije“ asortimana kompanije. ​Fabrika u Južnoj Karolini u kojoj Volvo proizvodi S60 je u procesu renoviranja za proizvodnju električnih SUV-ova za Volvo i srodni brend Polestar. Ipak, ukidanje karavana ne utiče na vozila koja se isporučuju preko Volvo odeljenja za specijalna vozila, uglavnom...
Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volvo u Velikoj Britaniji ukida limuzine i karavane

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2023

Volvo će od sada u Velikoj Britaniji isključivo prodavati SUV vozila, pošto je na tom tržištu ukinuo sve svoje limuzine i karavane.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.