Volvo potvrdio saradnju sa Guglom: U vozila će ugrađivati ANDROID SISTEME sa pristupom INTERNETU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2017, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volvo potvrdio saradnju sa Guglom: U vozila će ugrađivati ANDROID SISTEME sa pristupom INTERNETU

Zvuča vrlo dobro!

Kompanija Volvo potvrdila je da će blisko surađivati sa Guglom na razvijanju iduće generacije nagrađivanog infotejment sistema i rešenja povezivosti baziranih na Androidu čime će ponuditi izbor velikom broju aplikacija i usluga. Novi Android sistemi pojaviće se na novim Volvo modelima u sledeće dve godine.

Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << partnerstvo zasigurno donosi revoluciju u načinu na koji kupci Volva upravljaju i komuniciraju sa svojim automobilom. Veliki izbor popularnih Android aplikacija – koje je razvio Gugl, Volvo ili neki drugi programeri aplikacija – omogućiće onlajn napredne usluge unutar i izvan automobila.

Ovo će vas naterati da KUPITE NOV AUTO: Zastrašujući video otkriva neprijatnu istinu!

“Sarađujući s Guglom činimo važan strateški korak. Gugl platforma i usluge povećaće korisničko iskustvo omogućavajući veće mogućnosti personalizacije, dok će Android sistem povećati fleksibilnost s razvojnog stanovišta. Ponudićemo stotine popularnih aplikacija i najbolje integrisano iskustvo u ovoj širokoj onlajn okolini”, izjavio je viši potpredsednik sektora za istraživanja i razvoj u Volvu Henrik Grin.

Partnerstvo Volva i Gugla odražava trenutno približavanje automobilske i tehnološke industrije kako automobili dobijaju sve veći onlajn pristup. Korišćenje Androida kao baznog operativnog sistema povećaće brzinu i fleksibilnost u razvoju i ponuditi korisnicima mogućnost personalizacije onlajn iskustva unutar automobila.

“Oduševljeni smo što ćemo u saradnji sa Volvom dovesti Android u njihovu novu generaciju auta sa pristupom Internetu. Ovo partnerstvo omogućava nam razvijanje neograničenog iskustva za Volvo vozače kroz potpuno opremljenu infotejment platformu i bogat ekosistem Android aplikacija i Gugl usluga”, izjavio je potpredsednik razvoja Android sistema u Guglu Patrik Brejdi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.