Volvo otkrio delić XC40, pa uklonio fotografiju

Izvor: B92, 26.Jul.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volvo otkrio delić XC40, pa uklonio fotografiju

U susret premijeri novog krosovera, Volvo je objavio “tizer” fotografiju na kojoj se vidi profil zadnjeg dela automobila.

Fotografija se nakratko pojavila na nemačkom sajtu ovog proizvođača, da bi kasnije bila uklonjena, a otkriva oblik stop svetala sa karakterističnim LED potpisom.

Volvo XC40, koji je za broj mannji od XC60, preuzeće dosta stilskih elemenata od prošlogodišnjeg koncepta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 40.1, uključujući i krovni spojler koji se nazire prvoj fotografiji, dizajn zadnjeg branika i vrata prtljažnika.

Automobil je postavljen na CMA (Compact Modular Architecture) mehaničku platformu, a očekuje se da će za pogon između ostalog koristiti i trocilindarski 1.5 litarski T5 agregat.

Volvo i dalje krije datum premijere, ali očekuje se da XC40 bude predstavljen u narednim sedmicama, dok bi pred publikom ovaj krosover trebalo da se pojavi u septembru, na auto-salonu u Frankfurtu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.