Izvor: AutoBlog, 26.Jan.2023, 01:30

Volvo kreće sa rešavanjem kompjuterskog problema

Kompanija Volvo planira veliko povlačenje koje će uključiti 27.457 vozila iz ove godine zbog kompjuterskog gliča koji potencijalno može izazvati kvarenje kočnica. Ovaj problem je izazvao veliku zabrinutost u kompaniji, ali je Volvo već uspeo da pripremi rešenje koje će biti primenjeno daljinskim putem. Navodi ističu da su izveštaji o problemima startovali prošlog otkobra, sa kompanijom koja je sve zvanično dokumentovala i objavila. Softverska greška može dovesti do gubitka pojedinih karakteristika, kao što je otkazivanje sistema ’kočenja preko žice’, kontrole proklizavanja, adaptivnog krstarenja i...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Volvo kreće sa rješavanjem kompjuterskog problema

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2023

Kompanija Volvo planira veliko povlačenje koje će uključiti 27.457 vozila iz ove godine zbog kompjuterskog gliča koji potencijalno može izazvati kvarenje kočnica.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.