Volvo eksplodirao u naselju Galenika

Izvor: RTS, 15.Nov.2018, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Volvo" eksplodirao u naselju Galenika

Na autobuskom stajalištu "Milica Šuvaković" u beogradskom naselju Galenika eksplodirao je automobil "volvo", saznaje RTS u MUP-u. Nije bilo povređenih. Sumnja se da je pod vozilo bila postavljena eksplozivna naprava.
U MUP-u kažu da se eksplozija dogodila oko pet časova u zemunskom naselju Galenika. Jaka detonacija je probudila žitelje ovog dela Beograda.

Parking servis je uklonio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozilo, ali su na kolovozu ostali delovi automobila. Oštećena su i okolna vozila.
Ulica je otvorena za saobraćaj samo u jednom smeru, javlja reporter RTS-a sa lica mesta..
Sumnja se da je pod vozilo bila postavljena eksplozivna naprava. Kako nezvanično saznajemo, "volvo" je registrovan na suprugu čoveka sa krivičnim dosijeom.
Niko nije povređen, a uviđaj je u toku.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Eksplodirao automobil u Galenici, nema povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2018

Rano jutros u naselju Galenika u Zemunu eksplodirao je automobil, a povređenih nije bilo, rečeno je Tanjugu u MUP-u...Istraga je u toku...Mediji prenose da je eksplodirao je automobil marke "volvo", a da je reč o podmetnutoj bombi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.