Volvo S60 Cross Country model čeka svoju premijeru na salonu u Detroitu

Izvor: Moto.rs, 09.Jan.2015, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volvo S60 Cross Country model čeka svoju premijeru na salonu u Detroitu

Volvo je zvaničnim putem online predstavio svoj S60 Cross Country model koji je najbolje opisan kao sedan model prilično visokog klirensa koji će svoju svetsku premijeru u javnosti imati na sajmu automobila u Detroitu za nekoliko dana.

Uprkos tome što postoji trend karavan modela visokog klirensa među vodećim proizvođačima pri čemu ovakve modele karakteriše prilično grub izgled među njima nema nijednog sedan modela, tako da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Volvo na neki način uradio inovativna potez.

U suštini u pitanju je S60 model kod kojeg je visina vozila povećana za 65mm pri čemu je ponuđen sistem pogona na sva četiri točka odnosno sistem pogona na prednje točkove za tržište Evrope i još neka tržišta.

Volvo S60 Cross Country može da poseduje 18 i 19“ aluminijumske točkove sa pneumaticima visokog profila koji ne samo da unapređuju ne samo komfor vožnje već i smanjuju nivo buke te štite točkove u svim uslovima vožnje van puteva.

Po početku dostupnosti ovaj model će biti dostupan u T5 specifikacijama sa sistemom pogonan a sva četiri točka sa 254ks snage u Evropi, dok će kupci na teritoriji Evrope u odnosu na druge na raspolaganju imati iD4 2.0 i D4 2.4L dizel varijante.

foto © Volvo

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.