Volvo C30 na letnjem popustu

Izvor: B92, 12.Jun.2012, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volvo C30 na letnjem popustu

Uoči predstojeće letnje sezone, Volvo je snizio cenu modela C30 sa dizel motorom od 115 ks i paketom Kinetik. Ovaj automobil može se nabaviti za 19.000 evra, što je za 5.000 evra manje od cene iz redovnog cenovnika.

Na spisku opreme ovog vozila nalaze se, između ostalog, Bluetooth konekcija, audio kontrole na upravljaču, prednja svetla za maglu i aluminijumski naplaci od 16 inča.

Paket Kinetik sadrži i sisteme ABS, EBA - asistencija pri naglom kočenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << EBD - elektronska raspodela kočione sile, DSTC - dinamička kontrola stabilnosti i IDIS - inteligentni sistem za informacije vozaču.

Tu su još i vazdušni jastuci za vozača i suvozača, sistem zaštite od bočnih udara napred i pozadi, bočne vazdušne zavese za prednja sedišta, IC - vazdušne zavese napred i pozadi, WHIPS - zaštita od povreda kičme (na prednjim sedištima) i automatsko podešavanje visine pojaseva (napred).

Volvo C30 Kinetik ima i mogućnost podešavanja volana po visini i dubini, servo asistenciju u upravljačkom mehanizmu, prikaz spoljašnje temperature i električno podešavanje spoljnih retrovizora sa grejanjem.

Model koji je na akciji ima i bočne migavce u spoljnim retrovizorima, daljinsko centralno zaključavanje, elektronsku (digitalnu) kontrolu klima uređaja sa odvojenim podešavanjem temperature za vozača i suvozača. Vozačevo sedište može se podesiti po visini, kao i na poziciji koja odgovara lumbalnom predelu kod vozača.

Volan i ručica ručne kočnice obložene su kožom, dok električni podizači prozora imaju automatsku funkciju i kod podizanja i kod spuštanja. Volvo C30 Kinetik opremljen je i „performance" zvučnim sistemom koji podrazumeva radio/CD uređaj i 4 zvučnika snage 4x20W.

U cenu od 19.000 evra uključena je pomoć na putu (24 sata, 365 dana u godini) u svim delovima Evrope i dvogodišnja garancija bez ograničenja pređenih kilometara.

Pročitajte o novom modelu Volvo XC40.

Pročitajte o prvom vazdušnom jastuku za pešake koji je Volvo ugradio u model V40.
Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.