U Nišu izgorela dva automobila?!

Izvor: Mondo, 30.Avg.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu izgorela dva automobila?!

U noći između subote i nedelje, kod niškog parka Čair u Ulici 9. brigade izgoreli su automobili “volvo” i “citroen”.

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock Iluistracija

Povređenih nema, ali još nije poznato da li je požar slučajan ili podmetnut, kao ni čiji su automobili.

U policiji kažu da su vatrogasne ekipe ugasile požar ubrzo po prijavi, te da je izgoreo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << samo “citroen C5”, ali nisu precizirali da li je još neki auto oštećen, kao ni koji je uzrok požara.

O uzroku požara detalje nisu izneli ni iz Osnovnog javnog tužilaštva jer, kako su objasnili, "još uvek nisu dobili od policije pisani izveštaj” nakon uviđaja.

Primili smo samo usmeni izveštaj da su izgoreli automobili “volvo” i “citroen”, naložili uviđaj i da se utvrdi uzrok. Povređenih nema , kažu za "Južne vesti" u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Kako kažu, tek nakon prijema foto-tehničke dokumentacije znaće se i da li su automobili nagoreli ili u potpunosti izgoreli.
Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.