U NEGOTINU I MAJDANPEKU VOZILI POD UTICAJEM  AKOHOLA

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Okt.2023, 05:31

U NEGOTINU I MAJDANPEKU VOZILI POD UTICAJEM AKOHOLA

Negotin – Majdanpek, 10. oktobar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu i Majdanpeku isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola.
Policija u Negotinu zaustavila je dvadesetogodišnjeg vozača automobila „volvo“ koji je vozio sa 1,68 promila alkohola u organizmu, a u Majdanpeku šezdesetogodišnjeg vozača automobila „kia“ sa 1,54 promila alkohola.
Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
– Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kao i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak U NEGOTINU I MAJDANPEKU VOZILI POD UTICAJEM AKOHOLA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Volvo,   KIA

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.