Test: Geely Atlas Pro – kineski SUV VIDEO

Izvor: B92, 02.Sep.2023, 09:57

Test: Geely Atlas Pro – kineski SUV VIDEO

Na testu sajta Polovni automobili našao se SUV model jednog novog brenda na našem tržištu.

Kompanija Geely je kineski gigant koji u svom vlasništvu ima čak 15 fabrika automobila. Među njima je već 13 godina i čuveni Volvo. Ovaj podatak je veoma bitan zato što model koji smo imali na testu deli određene komponente upravo sa nekim modelima švedskog proizvođača.

Opremljen trocilindrašem zapremine 1.5 litara i automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a uz laki hibridni sistem, Geely se zaista lako i prijatno vozi.

Ponuda prostora je više nego dobra, a tu su i sva "čuda" moderne tehnike u smislu sistema pasivne i aktivne bezbednosti.

Šta mu se može zameriti i koliko je praktičan – pogledajte u najnovijem testu. Vaša zapažanja i sugestije očekujemo u komentarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.