Teška nesreća kod Novog Pazara – JEDAN MLADIĆ POGINUO, DRUGOM SE BORE ZA ŽIVOT

Izvor: SandzakPress.net, 02.Sep.2023, 12:05

Teška nesreća kod Novog Pazara – JEDAN MLADIĆ POGINUO, DRUGOM SE BORE ZA ŽIVOT

Noćas, oko 00.45 sati na putu Novi Pazar – Deževa – Odvraćenica, u mestu Mitrova Reka, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice poginulo, a jedno teško povređeno, saopštio je MUP. Vozač G. L. (21), upravljajući putničkim vozilom marke “golf” koji se kretao iz pravca Novog Pazara prema Goliji, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza sa desne strane, pri čemu je bočnim delom vozila udario u teretno vozilo marke “ >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << volvo” koje je bilo parkirano van kolovoza. Rina prenosi da je vozač “golfa” najpre udario u banderu. – Zatim je bočno klizajući dvadesetak metara udario u kamion koji je prevozio drva – kažu meštani Novog Pazara za ageniju RINA. Tom prilikom vozač G. L. je poginuo na licu mesta, dok je suvozač u istom vozilu B. F., zadobio teške telesne povrede opasne po život i hitno je prebačen u Klinički centar Kragujevac. The post Teška nesreća kod Novog Pazara – JEDAN MLADIĆ POGINUO, DRUGOM SE BORE ZA ŽIVOT appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

TEŠKA NESREĆA U HRVATSKOJ Direktan sudar automobila i kamiona iz Srbije, jedna osoba preminula

Izvor: Blic, 02.Sep.2023

Danas oko 10.40 sati u Hrvatskoj, u Budančevici, u Ulici Stjepana Radića, dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je poginuo 73-godišnji vozač, saopštila je policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.