Taksi pokosio ženu na trotoaru

Izvor: juGmedia, 30.Maj.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksi pokosio ženu na trotoaru

Nišlijka R.M. (66) teško je povređena danas oko 11 časova, kada se nakon sudara taksi vozila „volvo“ i vozila „fiat seicento“, taksi zarotirao i odleteo na trotoar u neposrednoj blizini raskrsnice Dušanove ulice i Ulice pop Luke Lazarevića.

Kako Jugmedia saznaje od očevidaca udesa, nesrećna žena je od siline udara podletela pod automobil „ >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << volvo“, a u pomoć joj je prvi  pritekao mladić koji se tu slučajno zadesio. 

U Hitnoj pomoći kazali su da je povređena žena prebačena u niški Klinički centar u stabilnom stanju, ali da je zadobila povrede grudnog koša, noge i ruke i da se sumnja na višestruke prelome.

U Policijskoj upravi u Nišu kažu da se uzrok utvrđuje, a policija istražuje i uzroke sudara taksi vozila, vozila „jugo“ i bicikla sa korpom za sakupljanje otpada, koji se jutros u sedam sati dogodio u Ulici Milojka Lešjanina, u kojem je povređen je vozač bicikla. 

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon sudara automobila oboren pešak sa trotoara

Izvor: JužneVesti.com, 30.Maj.2018

Žena koja se našla na trotoaru povređena je kada je udario automobil koji se “odbio” u nju nakon sudara sa drugim vozilom na uglu Dušanove i Ulice Pop Luke Lazarevića u Nišu...Ova nezgoda se dogodila oko 11 sati, a kako kažu u niškoj policiji u njoj su učestvovali taksi vozilo marke “volvo”...

Nastavak na JužneVesti.com...

U sudaru traktora i renoa povređene dve osobe

Izvor: juGmedia, 31.Maj.2018, 09:27

Dva starija muškarca povređena su jutros nešto pre šest časova u sudaru traktora i vozila „reno 4“ na putu Niš-Merošina, kod skretanja za selo Mramor, kazali su u Policijskoj upravi u Nišu...„Oba povređena muškarca, starosti 77 i 81 godinu, nalazili su se u vozilu ‘reno 4’. Prebačeni...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.