Stari a tjuningovani Volvo

Izvor: Autoportal.rs, 15.Avg.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stari a tjuningovani Volvo

Kada vlasnik za neki automobil traži više para od regularne cene onda je to vozilo ili toliko staro da je postalo retkost na ulicama i stoga mu cena raste ili je dobila ozbiljnu doradu pa zbog toga košta više. Ovaj automobil spada u obe kategorije.

U Kaliforniji se nedavno pojavio, među auto-oglasima, Volvo "145S" iz 1968. Ali nije u pitanju obična, fabrička verzija već tjuningovana koja iz karavana sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << V16 motorom izvlači neverovatnu snagu.

Kako prodavac kaže tjuning su uradili pravi profesionalci a automobil je prešao svega 10 000 kilometara od tada jer je dorada obavljena pre dve godine. Slike ispod haube govori da su reči prodavca tačne.

Naravno, nije sve na automobilu u perfektnom stanju jer na vozilu ima rđe a i kočnice su dotrajale. Petostepeni menjač iz Ford Mustang-a bi mogao na osveženje. Sve ovo dobijete za cenu od oko 10 000 evra.

Nastavak na Autoportal.rs...






Povezane vesti

Tjunirani Volvo 145S iz 1968. godine

Izvor: AutoBlog, 16.Avg.2015, 08:43

Kada vlasnik za neki automobil traži više para od regularne cene onda je to vozilo ili toliko staro da je postalo retkost na ulicama i stoga mu cena raste ili je dobila ozbiljnu doradu pa zbog toga košta više. Ovaj automobil spada u obe kategorije. U Kaliforniji se nedavno pojavio, među auto-oglasima,...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.