Volvo delovi sa trajnim popustom

Izvor: AutoBlog, 07.Maj.2012, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volvo delovi sa trajnim popustom

U saradnji sa principalom, ovlašćeni uvoznik i serviser Volvo automobila, beogradski Grand Motors, nedavno je za 15 odsto snizio cene originalnih rezervnih delova za sva putnička vozila te marke. "Sniženje cena nije vremenski ograničeno – ima trajni karakter, jer nam je cilj da vlasnicima Volvo automobila u Srbiji omogućimo da svoja vozila održavaju i popravljaju na najbolji mogući način, time što koriste originalne rezervne delove", kaže direktor prodaje Volvo automobila u Grand Motorsu, Milan Arsić. "Volvo automobil će ostati 100% Volvo samo ako se tokom eksploatacije u njega ugrađuju originalni Volvo...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

07.05.2012 ::: Grand Motors: Volvo delovi sa trajnim popustom

Izvor: AutoMagazin, 07.Maj.2012

U saradnji sa principalom, ovlašćeni uvoznik i serviser Volvo automobila, beogradski Grand Motors, nedavno je za 15 odsto snizio cene originalnih rezervnih delova za sva putnička vozila te marke..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.