Geely GC9 glavni model prikazan pred debi na sajmu u Guangzhou

Izvor: Moto.rs, 09.Sep.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Geely GC9 glavni model prikazan pred debi na sajmu u Guangzhou

Kompanija Geely je objavila tizer fotografiju nastupajućeg GC9 glavnog modela. Na prošlogodišnjem Auto Shanghai događaju smo imali prilike da vidimo KC koncept kao prvi uvid u kompanijin vrhunski model.

Novi model će karakterisati novi stilski pristup koji je kreiran pod vođstvom Petera Horbury-ja bivšeg dizajenra kompanije Volvo koji sada vodi Geely dizajnerski tim.

Detalji od GC9 modelu nisu dostupni, ali prema izveštajima, reč bi trebalo da bude o najambiciznijiem vozilu do danas u smislu dizajna. Zvanični debi ovog modela se očekuje 20. novembra na sajmu u kineskom gradu Guangzhou.

foto © Geely
Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.