Dvogodišnje dete stradalo kod Rume

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2014, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvogodišnje dete stradalo kod Rume

Dvogodišnje dete stradalo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Hrtkovcima, u opštini Ruma, kada se otrglo majci iz ruke i naletelo na kamion kojim je upravljao bugarski državljanin, saopštio je MUP.

Kako se precizira, do nesreće je došlo kada se dete otrglo majci s kojom je stajalo pored puta u nameri da ga pretrči, i naletelo na kamion sa prikolicom marke "volvo" kojim je upravljao državljanin Bugarske >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << A.A. (41).

Do nesreće je, kako je saopšteno, došlo oko 11 sati u Školskoj ulici, u Hrtkovcima.

Dete je prevezeno u Opštu bolnicu u Šapcu, gde je dežurni lekar konstatovao smrt.

Uviđaj na licu mesta obavlja zamenik osnovnog javnog tužioca u Rumi, u prisustvu policijskih službenika Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Detence se otrglo majci i podletelo pod kamion

Izvor: Mondo, 10.Nov.2014

Dvogodišnje dete stradalo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Hrtkovcima, u opštini Ruma...Foto: MONDO, Petar Stojanović..Dete se otrglo majci iz ruke i naletelo na kamion kojim je upravljao bugarski državljanin, saopštio je MUP...Kako se precizira, do nesreće je došlo kada se...

Nastavak na Mondo...

Hrtkovci, poginulo dvogodišnje dete

Izvor: RTS, 10.Nov.2014

Dvogodišnje dete poginulo je u saobraćajnoj nesreći u Hrtkovcima, u opštini Ruma, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Nesreća se dogodila oko 11 časova kada se dete otrglo majci iz ruke s kojom je stajalo pored puta. U nameri da pretrči put, dete je naletelo na kamion sa prikolicom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.