Delfini pobedili Nemačku i osvojili Volvo kup

Izvor: NaDlanu.com, 09.Feb.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delfini pobedili Nemačku i osvojili Volvo kup

Vaterpolo reprezentacija Srbije ubedljivo je osvojila trofej na turniru "Volvo kup" u Solnoku posto je danas u poslednjem trećem kolu savladala selekciju Nemačke sa 17:5 (6:3, 5:1, 3:0, 3:1).

Srbija je trijumfovala s maksimalnih devet bodova ispred domaćina Mađarske sa 6, Nemačke sa 3 i SAD bez bodova. Najefikasniji igrač na današnjem meču bio je centar srpske reprezentacije Duško Pijetlović sa šest golova, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << tri je postigao Slobodan Nikić, isto koliko i Nemac Ril. Selektor Dejan Savić istakao je da rezultat na turniru u Solnoku nije bio u prvom planu, ali da je zadovoljan zbog osvajanja trofeja."Rezultat nije u prvom planu, ali je uvek prijatno kada u zemlji gde je vaterpolo nacionalni sport osvojite prvo mesto. Imali smo želju da proverimo formu i sa te strane sam zadovoljan urađenim. Istakao bih ozbiljnost u angažovanju od početka do kraja i to se videlo u današnjoj utakmici sa Nemačkom koju smo kontrolisali sve vreme", rekao je Savić. Za najboljeg golmana turnira proglašen Gojko Pijetlović (Srbija), dok je najbolji igrač Mađar Norbert Madaraš.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Srbija silovito do pehara na “Volvo kupu”

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Trijumf Srbije u Solnoku. Vaterpolisti su na impresivan način osvojili 8. Volvo kup. „Delfini“ su u poslednjem kolu torpedovali Nemačku, koju sa klupe vodi naš Nebojša Novoselac, sa 17:5 (6:3, 5:1, 3:0, 3:1). Podsetimo, u prvom kolu Gocić i drugovi nadigrali su SAD (20:11), a u drugom...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.