DVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE U ROKU OD ČETIRI SATA U SELU VRELO: Volvom sleteo sa nadvožnjaka, vozač na reanimaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2023, 17:17

DVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE U ROKU OD ČETIRI SATA U SELU VRELO: "Volvom" sleteo sa nadvožnjaka, vozač na reanimaciji

On je sa teškim povredama koje je zadobio prilikom pada sa visine od nekoliko metara.

Jedan muškarac teško je povređen danas oko 14.30 sati kada je svojim vozilom marke „volvo“ sleteo s nadvožnjaka na prugu Niš – Zaječar u selu Vrelo.

On je sa teškim povredama koje je zadobio prilikom pada sa visine od nekoliko metara, prevezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

Doktorica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Verica Bradić iz niške Hitne pomoći potvrdila je da su zbrinuli muškarca iz ove nezgode.

- Pacijent je prevezen na odeljenje reanimacije UKC Niš zbog težine zadobijenih povreda. S obzirom na to da je ekipa koja je intervenisala još na terenu, nemamo preciznih informacija o vrsti povreda – saopštila je Bradić.

Ovo je druga nesreća koja se danas dogodila u ataru ovog svrljiškog sela.

Jutros oko 10 časova na putu Niš – Svrljig poginuo je šestdesetjednogodišnji Nišlija dok je muškarac (53) teško a muškarac (34) lakše povređen.

Do tragedije je došlo kada je vozilo kombi marke „folksvagen“ knjaževačkih tablica koje se kretalo iz pravca Svrljiga najverovatnije zbog klizavog kolovoza prešlo u suprotnu traku i udarilo u „audi“ niške registracije koje mu je dolazilo u susret.

Jedan muškarac je preminuo na licu mesta dok su drugog muškarca iz zgužvanog automobila izvlačili vatrogasci.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna saobraćajka u Vrelu! Muškarac teško povređen posle sletenja sa nadvožnjaka, hitno prebačen u UKC Niš

Izvor: 24sedam.rs, 04.Sep.2023

Muškarac je pretrpeo teške povrede prilikom pada sa visine od nekoliko metara

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.