26.05.2016 ::: Grand Motors: Dan za testiranje novih Infiniti i Volvo modela

Izvor: AutoMagazin, 26.Maj.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

26.05.2016 ::: Grand Motors: Dan za testiranje novih Infiniti i Volvo modela

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik prodavac i serviser automobila marki Infiniti i Volvo, u subotu 28. maja od 10 do 17 časova organizuje Infiniti / Volvo Open day. Na raspolaganju za probne vožnje biće Infiniti Q30, Q50 i Q70, kao i Volvo V60 CC, XC60 i XC90...

Svi zainteresovani klijenti koji dođu na plato ispred Volvo i Infiniti salona u Milutina Milankovića 11 na Novom Beogradu, imaće jedinstvenu priliku da testiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << neke od najnovijih modela renomiranih premijum brendova.

reklama

Osim toga, gostima će biti predstavljena posebna ponuda Infiniti i Volvo dodatne opreme i aksesaoara, a za sva pitanja tehničke prirode na usluzi će biti specijalizovani servisni savetnik iz Grand Motorsa.

PR

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.