2015 Volvo XC90 model zabeležio veliku popularnost

Izvor: Moto.rs, 07.Sep.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2015 Volvo XC90 model zabeležio veliku popularnost

Novi 2015 Volvo XC90 zabeležio je odličan start budući da se u zvaničnom saopštenju kompanije navodi da je svih 1.927 First Edition jedinica prodato. Prodaja je počela sredinom nedelje, a većina specijalnih izdanja rezervisana je za samo sat vremena.

Volvo navodi da je u jednom trenutku zabeležena prodaja sedam automobila svakog minuta. Kao što je to i prethodno najavljeno, XC90 First Edition odlikuje eksterijer crne boje kao i set 21“ aluminijumskih točkova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Specijalno izdanje takođe može da se pohvali sedištima presvučenim kožom, a obezbeđen je i veliki broj drugih dodataka, među kojima su prednja sedišta sa opcijom grejanja i hlađenja kao i Bowers & Wilkins audio sistem. Korisnici na raspolaganju imaju dva motora, T6 jedinicu sa super i turbo punjačem koja postiže 320 ks i twin-turbo D5 dizel razvija 225 ks izlazne snage.

foto © Volvo
Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.