Volkswagen upozorava da se ove godine očekuje sporiji rast

Izvor: Capital.ba, 03.Mar.2024, 10:08

Volkswagen upozorava da se ove godine očekuje sporiji rast

WOLFSBURG – Njemački automobilski div Volkswagen očekuje da će slabi ekonomski uslovi i intenzivna konkurencija utjecati na rast 2024. godine, objavila je kompanija. FOTO: Pexels Kompanija procjenjuje rast prodaje od 5 odsto u 2024. kontinuiranim ulaganjem u elektrifikaciju i digitalizaciju asortimana. Volkswagen procjenjuje operativnu maržu od 7  do 7,5 odsto u 2024. godini. SEEbiz Чланак Volkswagen upozorava da se ove godine očekuje sporiji rast се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Volkswagen u 2024. očekuje sporiji rast zbog cena i oštre konkurencije

Izvor: AutoBlog, 03.Mar.2024

Glavni finansijski operativac Volkswagen grupacije, Arno Antlic, ukazao je na „umanjene ekonomske prognoze i jaku konkurenciju“ Predviđanja nemačkog koncerna vezana za usporavanje prodaje u 2024., refleksija su slabljenja ekonomskih izgleda, pojačane konkurencije i viših troškova.Nemački...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.