Volkswagen reklamna kampanja protiv popularnih selfija u toku vožnje

Izvor: Moto.rs, 18.Feb.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkswagen reklamna kampanja protiv popularnih selfija u toku vožnje

Da obeshrabri vozače da snimaju selfi fotografije dok voze jer to može da izazove najteže moguće posledice sa smrtnim ishodom, Volkswagen je izdao tri štampane reklame koje prikazuju smrtne posledice snimanja selfi fotografija tokom vožnje.

Kreirane od strane DDB Mexico City, ove reklame upozoravaju vozače da položaj kada želite da snimite selfi fotografiju kada vozite može da dovede do toga da nemate potpunu kontrolu nad vozilom, a da se ne pominje činjenica da pažnja vozača u otm trenutku je značajno smanjena. Kompanija je ovu reklamnu kamapnju propratila porukom „Don’t selfie and drive“.

foto © Volkswagen
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.