Volkswagen prodaje i Lamborghini?

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 17:33

Volkswagen prodaje i Lamborghini?

Električni automobili menjaju tržište, pa se u Volkswagenu pitaju da li se isplati razvijati električni pogon za superautomobile koje su proslavili motori sa unutrašnjim sagorevanjem.

Krajem ove godine VW grupa će biti na testu i postoje sasvim realne šanse da na prodaju odu Lamborghini, Bugatti i Ducati.

Nemački proizvođač razmatra svoje ciljeve, a proizvodnja električnih vozila uz udvostručavanje vrednosti kompanije je prioritet. Te opcije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uključuju tehnološka partnerstva ili neki oblik reorganizacije i prodaju marki.

Proizvodnja električnih vozila je skup poduhvat, pa se u Volkswagenu pitaju da li se isplati razvijati električni pogon za superautomobile koje su proslavili motori sa unutrašnjim sagorevanjem.

Nagađanja o planovima VW Grupe za svoje premium marke nisu nova, ali ćemo videti da li će se od toga nešto desiti.
Pogledaj vesti o: Volkswagen,   Lamborghini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.