Volkswagen priznao: Greška

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 18:28

Volkswagen priznao: Greška

Unutrašnjost Volkswagenovih automobila je uvek bilo mesto nadahnuća drugim markama.

Nije tu bilo neke ekstravagancije i verovatno je zbog svega toga svaki proizvođač automobila s globalnim dometom tražio sličnu formu. Onda je 2019. godine došao novi Golf i umesto proverenih rešenja dobili smo unutrašnjost u kojoj dominiraju kontrole osetljive na dodir.

Kako piše Revija HAK, mnoge vozače je to zbunilo, pre svega klizna funkcija pojačavanja zvuka audio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sistema, dodirne i klizne funkcije regulisanja temperature u kabini.

Ta ideja je, očekivano, produžena i na mnoge druge modele koncerna. U iskrenom intervjuu za Autocar, izvršni direktor Thomas Schäfer priznao je da su kontrole na dodir bile greška.

On je objasnio da ja taj tehnološko-dizajnerski smer napravio mnogo štete i da je kompanija frustrirala kupce koji ne bi trebalo da budu frustrirani. Srećom, popravka je na putu jer će se nemačka marka rešiti klizača za kontrolu klime i zbunjujućih funkcija na upravljaču.

Prvi model koji dolazi s novom/starom arhitekturom tipki je Tiguan sledeće generacije (pogledajte fotografiju unutrašnjosti). Uz tipke, koje su vidljiva na upravljaču, dolazi i veliki 15-inčni ekran infotainmenta. Bez toga se ne može.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.