Volkswagen predstavio električni hot hatch FOTO

Izvor: B92, 05.Sep.2023, 16:01

Volkswagen predstavio električni "hot hatch" FOTO

Serijski model stiže (tek) za tri godine.

Koncept Volkswagen ID. GTI je zasnovan na električnom konceptu ID.2ALL, otkrivenom ranije ove godine. Iako nemački proizvođač još ne govori o specifikacijama električnog pogona, zna se da automobil ima jedan elektromotor postavljen napred, koji pokreće prednje točkove putem diferencijala sa ograničenim proklizavanjem.

Ipak, da bi ovaj hot >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hatch na struju poslužio svrsi, očekuje se da će nuditi više od 231 KS (170 kW) koliko bi trebalo da ima regularan ID.2.

Nemački proizvođač je najavio da će produkcijska verzija koncepta ID. GTI stići na tržište 2026, godinu dana nakon što se na putevima pojavi VW ID.2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.