Volkswagen objavio tizer za auto koji stiže tek 2026. FOTO

Izvor: B92, 18.Dec.2023, 12:55

Volkswagen objavio tizer za auto koji stiže tek 2026. FOTO

Nemački proizvođač bi da ubrza vreme, s obzirom da mu je što pre potreban pristupačan EV.

Volkswagen pojačava svoje napore ka potpunoj EV tranziciji u Evropi planiranoj za 2033. Ovih dana je objavio prvi "tizer" za svoj novi pristupačni električni SUV koji bi trebalo da košta ispod 25.000 evra.

Jedna jedina zatamnjena profilna slika budućeg automobila nagoveštava dizajn novog modela, o čijem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imenu se nemački proizvođač još ne izjašnjava. Ipak, imajući u vidu da je mali električni SUV zasnovana na Volkswagenu ID.2, hečbeku čija je premijera zakazana za 2025, kao i činjenicu da će to praktično biti zamena za T-Cross, spekuliše se da će SUV poneti oznaku ID.2X ili ID.2 Cross.

Sve to pod uslovom da VW do 2026, za kada je predviđen debi novog SUV-a, ne odustane od svoje aktuelne ID nomenklature.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.