Volkswagen nagoveštava da bi Golf naredne generacije mogao dobiti Targa verziju

Izvor: Moto.rs, 29.Apr.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkswagen nagoveštava da bi Golf naredne generacije mogao dobiti Targa verziju

Volkswagen je dao nagoveštaj o mogućnosti Targa verzije za narednu generaciju Golfa. Planirana da se pojavi 2017. ili 2018. godine, osma generacija Golfa će ponovo iznedriti kabriolet verziju sa mekim krovom, ali VW takođe analizira izglede za predstavljanje Targa varijante.

Kompanija je to nagovestila prošle godine kroz T-ROC koncept predstavljen na Salonu automobila u Ženevi U pitanju je crossover, ali Targa >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << krov sa fleksibilnim panelima mogao bi da ovaj model načini nekom vrstom Golf kabrioleta.

Ovo su više nego samo spekulacije obzirom da insajderi kompanije navode da Targa Golf je više nego samo ideja, što znači VV ozbiljno razmatra ovaj dodatni stil karoserije za proširenje Golf porodice više nego ikada.

Pored toga, pomenuti koncept, T-ROC ima šanse da stigne do proizvodne linije kao konkurent predstojećem Range Rover Evoque Cabriolet modelu.

foto © Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.