Volkswagen koji ste dugo čekali

Izvor: B92, 10.Feb.2022, 17:59

Volkswagen koji ste dugo čekali

Kada je Volksvagen u pitanju, sve oči su uprte u skori dolazak VW ID.Buzz modela koji je tržište čekalo godinama.

Evropska premijera zakazana je za 9. mart, a tada će automobil doživeti američku premijeru u Ostinu. Naime, od ovog modela se očekuje snažan start na američkom tlu, gde je originalni Microbus stekao kultni status.

Kada je u pitanju Evropa, ovih dana pojavila se informacija o mogućoj ceni. Nemački Automobilvoche je tako od neimenovanih izvora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u VV saznao da će cene biti veoma slične multivenu, odnosno na nivou od 60.000 evra.

Pored toga, u kombinaciji sa vladinim podsticajima, cene u Nemačkoj bi mogle da padnu i bliže 50.000 evra. Kako smo rekli, premijera je za nešto manje od mesec dana, a lista porudžbina se otvara u maju, saznaju Auto vesti.

Biće to verzija sa zadnjim montiranim elektromotorom i pogonom na zadnje točkove, dok će verzija sa pogonom na sve točkove biti naknadno uključena u ponudu. Prvi primerci će kupcima biti isporučeni početkom septembra. Isto važi i za produženu verziju sa dodatnim redom sedišta i 300 mm dužom dužinom koja stiže kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Volkswagen koji ste dugo čekali

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2022, 02:27

Kada je Volksvagen u pitanju, sve oči su uprte u skori dolazak VW ID.Buzz modela koji je tržište čekalo godinama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.