Volkswagen Up! u Srbiji

Izvor: B92, 07.Maj.2012, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkswagen Up! u Srbiji

Novi Volkswagenov model Up! dostupan je i na našem tržištu po početnoj ceni od 7.999 evra, preko Porsche Mobility-ja.

Kod ovlašćenih prodavaca u Srbiji i Crnoj Gori trenutno je u ponudi Up! sa 3 vrata i to model Move up! 1.0 MPI od 60 ks, sa petostepenim manualnim menjačem.

U paket opreme ovog modela uključen je i klima uređaj, ABS, daljinsko centralno zaključavanje, radio MP3, bočni vazdušni jastuci, elektropodizači prednjih stakala i „maps+more" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << multimedijalni uređaj.

Uređajem se upravlja preko ekrana osetljivog na dodir, a pored standarne navigacije i obaveštenja o funkcijama automobila, korisnicima su dostupne i različitih aplikacija.

Model Move up! 1.0 MPI dostupan je preko Porsche Mobility-ja po ceni od 7.999 eura.

Tokom maja i juna 2012. svi ljubitelji Volkswagena imaće priliku da uživo vide novi automobil i to po sledećem rasporedu:

19 i 20. maj, Beograd - trg Nikole Pašića

22. maj, Šabac

23. maj, Jagodina - Gradski Skver

24. maj, Požarevac - trg Oslobođenja

25. maj, Subotica

26. maj, Kragujevac - Plaza Centar

28. maj, Novi Sad - Miletićev trg

29. maj, Čačak - Gradski trg

07. jun - Niš

08. jun - Novi Pazar

U Volkswagenu pozivaju sve zainteresovane da dođu i upoznaju se sa njihovim novim gradskim automobilom, a tačno vreme i mesto promocija biće dostupno nekoliko dana ranije na zvaničnom sajtu ove kompanije.

Pročitajte više o Volkswagenu Up!
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.