Volkswagen Tayron će zameniti Tiguan Allspace?

Izvor: AutoBlog, 26.Apr.2023, 09:34

Volkswagen Tayron će zameniti Tiguan Allspace?

FAW-VW od 2018. godine u Kini proizvodi krosover Tayron, koji je kasnije obnovljen a pridružio mu se i krosover-kupe Tayron X. Oba se baziraju na MQB platformi i prodaju samo u Kini. Ipak, to bi moglo da se promeni u sledećoj generaciji jer pojedini mediji sada pišu da Volkswagen namerava da pretvori Tayron u globalni model kojim će zameniti Tiguan sa dugim međuosovinskim rastojanjem koji se prodaje na nekim tržištima sa sufiksima „L“ i „Allspace“. Novitet će se smestiti iznad Tiguana sledeće generacije i ispod obnovljenog Touarega. Glasine kažu se da će proizvodnja u Nemačkoj krenuti početkom sledeće godine, sa planovima za prodaju u Evropi i Indiji,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Volkswagen Tayron će zamijeniti Tiguan Allspace?

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2023

FAW-VW od 2018. godine u Kini proizvodi krosover Tayron, koji je kasnije obnovljen a pridružio mu se i krosover-kupe Tayron X.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.