Volkswagen Polo Lounge ograničena edicija predstavljena u Nemačkoj

Izvor: Moto.rs, 09.Jan.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkswagen Polo Lounge ograničena edicija predstavljena u Nemačkoj

Volkswagen je dodao Lounge specijalnu ediciju svojoj liniji Polo modela u Nemačkoj. Paket ovog modela uključuje samo vizuelna unapređenja za enterijer i eksterijer. Vozilo spolja karakterišu zamućena zadnja svetla, zatamnjeni zadnji vetrobran kao i sjajna crna rešetka motora.

Takođe, vozilo je dobilo i Lounge oznake kao i 15“ aluminijumske točkove. U kabini, nemački proizvođač je opremio ovaj model sistemom >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << za kontrolu kretanja, brisačima koji se uključuju kada detektuju kišu, automatskim klima uređajem, automatskim zatamnjivanjem zadnjeg retrovizora odnosno informaciono zabavnim sistemom sa šest zvučnika. Ovaj model će biti odstupan sa izborom četiri benzinska i tri TDI motora. Cena osnovnog modela sa 1.0L motorom i petostepenom transmisijom je od 15.200 evra dok vodeća TDI verzija sa 90ks snage i sa DSG transmisijom košta 20.375 evra.

foto © Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.