Volkswagen ID će se prodavati preko interneta

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 13:59

Volkswagen ID će se prodavati preko interneta

Nemački proizvođač automobila je rešio da malo promeni način prodaje svojih električnih automobila.

Volkswagen je odlučio da električne automobile ID prodaje isključivo putem interneta, a kupci će automobile kupovati direktno od kompanije i imaće opciju da izaberu distributera.

Umesto na prodaju, distributeri će biti zaduženi za organizaciju test vožnji i olakšavanje transakcija pa bi ključevi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novih automobila bezbednije dolazili do svojih vlasnika.

Cena ovih vozila je fiksna, kao i provizija distributera što je jako dobra stvar gledano iz ugla finansija i u Evropi se očekuje ID.3 već u junu, što je za manje od dve nedelje.

Ovo je još jedan način da električni automobili promene automobilsku industriju, kao i da se poveća prodaja električnih vozila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Volkswagen ID će se prodavati preko interneta

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2020, 09:31

Njemački proizvođač automobila je riješio da malo promijeni način prodaje svojih električnih automobila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.