Volkswagen Golf II Country sve više na ceni

Izvor: AutoBlog, 24.Feb.2020, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkswagen Golf II Country sve više na ceni

Kako vreme prolazi tako druga generacija VW Golfa u svojoj nemačkoj domovini počinje da stiče kultni status koji se može porediti s popularnošću na našim prostorima. Jedna verzija je posebno cenjena: Reč je o modelu Golf Syncro Country, unikatnom kvazi-terencu na bazi "dvojke", koji ide kao alva na tržištu polovnjaka i oldtajmera, piše Radiosarajevo.ba. Dovoljno je reći da se najjeftiniji primerci Countryja prodaju za 10-ak hiljada evra iako su prešli po 300.000 kilometara. A vlasnici onih bolje očuvanih primeraka, s manjom kilometražom, traže više od 20 hiljada evra za kompaktni terenac! Neverovatne cene za automobil koji je pri tri decenije stigao na tržište, što znači da ove godine stiče status oldtajmera. Ipak, čuđenju...
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Golfa dva čija cijena je danas vrtoglava

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2020

Kako vrijeme odmiče tako druga generacija VW Golfa u svojoj njemačkoj domovini počinje da stiče kultni status koji se može porediti s popularnošću na našim prostorima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.