Volkswagen Amarok Dark Label Editon najavljen na teritoriji Velike Britanije

Izvor: Moto.rs, 09.Sep.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkswagen Amarok Dark Label Editon najavljen na teritoriji Velike Britanije

Volkswagen je Amarok Dark Label model predstavio pre gotovo godinu dana, ali je ovaj proizvođač konačno najavio da će ovaj model biti ponuđen i u Velikoj Britaniji.

Početak prodaje zakazan je za 22. septembar, a Amarok Dark Label odlikuje eksterijer u dve boje, prošireni blatobrani kao i zatamnjeni prozori, a tu je i set 18“ aluminijumskih točkova sa završnom površinom crne boje.

Unutrašnjost >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << odlikuju kožne presvlake kao i specijalni tepisi od velura. U kabini je vidljiv i multi-funkcionalni točak upravljača, prednja sedišta sa grejačima, kožom presvučena ručica menjača kao i zabavno-informativni sistem sa GPS navigacijom.

Za snagu je zadužen 2.0L BiTDI motor koji razvija 180 ks izlazne snage i 420 Nm obrtni moment, a motor može biti uparen bilo sa šestostepenom ili osmostepenom automatskom transmisijom, a kompanija navodi da će na teritoriji Velike Britanije biti dostupno samo 300 jedinica.

foto © Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.